de classics
-Flam d’Ou o Vainilla. -Crema Catalana.
-Mel i Mató de vaca-
-Fruits Secs.
-Copa de Nata amb Nous caramelitzades.
de mousses
-Mousse de Llimona amb pessic de xocolata,
-Pastís de Mousse de 3 Xocolates.
-Pastís de Mousse de Vainilla i ratafia de la garrotxa
-Mousse de mel de flors i iogurt de la Fageda amb
cruixent de Fajol.
-Mousse de fruita del bosc i maduixes amb pessic de Fajol
i crema de rovell cremada.
de pastisseria
-Trufes Gelades. -Tocinets de Cel.
-Rebosteria Variada.
-Profiterols farcits de crema amb xocolata calenta.
de fruita
-Suc de Taronja.
-Maduixes al gust .
-Broqueta de fruites del temps amb xocolata calenta.
-Carpaccio de pinya i crema catalana amb sucre moscovado
cremat.
-Compota de poma al forn i iogurt de la Fageda ,
amb gelat de canyella
-Tatin de poma semi-calenta amb gelat vainilla.
de postres variats
-Bescuit gelat amb xocolata calenta.
-Tarta sacher amb xocolata calenta i sorbet de menta.
-Borratxo de Farro i ratafia de la Garrotxa amb crema
anglesa.
-Coulant xocolata negra amb gelat de coco. (10min. Aprox.)
-Coulant de xocolata blanca amb gelat de regalesia.(10min.Aprox).
-Coulant de dos colors amb gelat depralinée.(10min.Aprox).
-Coulant de xocolata blanca, fajol i praliné amb sopeta de xocolata negra.
Petittes bogeries volcàniques Greda de fajol de la Garrotxa i pinyons.Bombons de xocolata amb ratafia,.Carquinyolis de farro blanc de la Garrotxa.Núvol de Ratafia.
de gelats i sorbets
-Tulipa amb Gelat de Iogurt i Fruites del bosc.
-Tulipa amb Gelat de coco .
-Tulipa amb Gelat de mel .
-Tulipa amb Gelat de canyella .
-Tulipa amb Gelat de praliné .
-Tulipa amb Gelat de vainilla.
-Tulipa amb Gelat de regalessia.
-Tulipa amb sorbet de menta .
de formatges
Degustació de formatges “Mas Eroles”, formatge elaborat amb llet crua de vaca.
“Mas Farró” Formatge Serrat d’ovella de la Garrotxa amb llet crua i curat.
“Cingles de Berti Llavina” Formatge blau de cabra
“Cendrat del montsec” formatge madurat i elaborat amb llet crua de cabra
de postres gelats
Crocant
pastís al Whisky
Llimona Gelada
Coco Gelat
de cafè
Cafè Irlandès
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada