dimecres, 1 d’abril de 2009

TALLARINES DE PASTA FRESCA DE FAJOL AMB BOLETS DE TEMPORADA I VIRUTES DE FETGE GRAS D’ÀNEC.

TALLARINES DE PASTA FRESCA DE FAJOL AMB BOLETS DE TEMPORADA I VIRUTES DE FETGE GRAS D’ÀNEC.


Ingredients per a quatre persones

Per fer la pasta de fajol:
200gr de farina de blat dur
75 gr de farina de fajol.
2 ous
oli d’oliva verge extra
sal
220 gr. de bolets de temporada
porradell
1u. ceba tendre
150gr fetge d’ anec


Preparació
1.Poseu en un bol la farina en forma de volcà i al mitg hi poseu la sal, un raig d’oli i dos ous. Ho aneu amassan fins que quedi elastica i fina.
2.La deixeu reposar un moment i amb la màquina d’estirar la pasta feu la forma de tallarines.
3.Escaldeu la pasta amb aigua bullent, sal i oli un parell o tres minuts.
4.La refredeu i reserveu.
5.En una paella antiadherent saltejeu els bolets i la ceba tendre i quan estiguiin cuits i salpebrats afegiu les tallarines i saltejeu tot plejat.
6.Rectiiqueu de sal i pebre i acabeu amb porradell picat.
7.Un cop tingueu les tallarines i els bolets al plat amb l’ajuda d’un pelador o una màquina de fiambres, feu virutes amb el foie i tireules sobre el plat.

Comentaris
Podeu fer servir micuit que ja ve preparat en el mercat.

Tirar les virutes i servir inmediatament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada