dimecres, 1 d’abril de 2009

SUQUET DE CONGRE AMB PATATA MORA



SUQUET DE CONGRE AMB PATATA MORA




Ingredients per a quatre persones



Pel Fumet

Oli d’Oliva

Peix de roca, crustacis,...

1 cabeza Alls

4 tomates madurs

½ pebrot vermell

Aigua



Oli d’oliva extra.

1 cabeza

4u. tomata madurs.

400gr. patata mora

800gr. congre

sal i pebre





Preparació



1.Pel fumet poseu en una olla els alls xafats i les tomates i deixeu sofregir, afegiu els crustacis i el marisc i deixeiu coure.

2.Tot seguit afegiu l’aigua i deixeu coure durant 20 minuts. Coleu i reserveu.

3.Netejeu el congre, el marqueu a la paella i reserveu.

4.Feu un sofregit amb l’all i les tomates.

5.Afegim les patates esqueixades i remeneu.

6.Cubriu les patates amb el fumet i deixeu coure durant 20 minuts.

7.Al final de la cocció afegiu l’allioli negat.





Comentaris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada