diumenge, 1 de novembre del 2009

MENÚS EMPRESA - NADAL 2009

MENÚS EMPRESA - NADAL 2009 (de dilluns a divendres)
(reserva d'una setmana d'antelació)
Menú 1

Piruletes de formatge Serrat d'Ovella “Ma Farró”


Escudella amb broixeta de carn d'Olla.
----
Turbot guisat amb trompetes de la mort i patata del buffet.
---
Secret de porc amb salsa de ratafia i moniato escalivat.
----
Pastisset de fajol, avellana i mató amb gelat de ratafia.


Aigües, Vi i cafés. Petites bogeries volcàniques (nuvol ratafia, carquinyolis de farro, greda de fajol i bombo de ratafia)


Preu 24 €

Menú 2

Xips de tubercles
Galets farcits amb fesols de Santa Pau .
----
Amanida amb coca dels Hostalets amb samfaina i fomatge Serrat d'Ovella Mas Farró.
---
Pollastre de Pagés sense feina farcit de Nadal..
----
Mousse de Vainilla i Turró de Xixona.


Aigües, Vi Sinols Criança i cafés.
Petites bogeries volcàniques (nuvol ratafia, carquinyolis de farro, greda de fajol i bombo de ratafia)
Preu 22,50 €


Menú 3

Piruletes de formatge Serrat d'Ovella “Ma Farró”
----
Escudella de Nadal amb galets farcits i broixeta de Carn d'Olla.
---
Espatlla de Xai al forn amb salsa de ratafia i patates a la crema.
----
Pastisset de fajol, avellana i mató amb gelat de ratafia.


Aigües, Vi i cafés. Petites bogeries volcàniques (nuvol ratafia, carquinyolis de farro, greda de fajol i bombo de ratafia)
Preu 21 €



Menú 4
Piruletes de formatge Serrat d'Ovella “Ma Farró”
Coca amb samfaina i formatge de cabra.
Escudella de galets.
----
Calamars a l'Olotina amb patata del buffet.
---
Melós de vedella amb salsa de ratafia
----
Coulant de turró de xixona amb gelat de pedro ximenez.
Aigües, Vi i cafés. Petites bogeries volcàniques (nuvol ratafia, carquinyolis de farro, greda de fajol i bombo de ratafia)
Preu 22 €



Menú 5

Piruletes de formatge Serrat d'Ovella “Ma Farró”
Coca amb samfaina i formatge de cabra.
Xarrup d'Escudella de galets.
Cullera de Bacallà confitat amb mussolina d'alls.
Llauna de patata del buffet amb fesols de Santa Pau i butifarra del perol amb salsa de ceps.
----
Melós de vedella amb salsa de ratafia
----
Coulant de turró de xixona amb gelat de pedro ximenez.
Aigües, Vi i cafés. Petites bogeries volcàniques (nuvol ratafia, carquinyolis de farro, greda de fajol i bombo de ratafia)


Preu 21 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada