dimecres, 1 d’abril de 2009

AMANIDA TÉBIA DE CIURENYS.



AMANIDA TÉBIA DE CIURENYS.


Ingredients per a quatre persones
200 grams de ciurenys.
¼ enciam
¼ fulla de roure
¼ lollo rosa
¼ radisho
¼ escarola cabell d’àngel
1 tomàquet verd
1 decilitre d’oli d’oliva on heu confitat els ciurenys
1 raig de vinagre de cabernet
2u. de porro

Preparació
1.Netejeu l’enciam, la fulla de roura, el lollo rosa, el radisho i l’escarola.
2.Escaldeu el tomaquet el peleu i treieu la grana, tot seguit talleu-lo a dauets petits.
3.Confiteu els ciruenys tallats a dauets en oli d’oliva suau, a foc molt lent.
4.Feu una vinagreta amb l’oli dels ciurenys, el vinagre, la sal i el pebre.
5.Netejeu el porros, hi feu un tall horizontal i enrotlleu les capes del porro tallant tot seguit a juliana.
6.Les enfarineu i les fregiu fins que quedin ben cruixents.(sense enrosir massa)
7.Barregeu l’enciam amb la vinagreta i feu-hi un bouquet al mitg del plat als laterols escampeu el tomaquet a dauets i els ceps confitats.
8.Acabeu l’amanida colocant sobre l’enciam el cruixent de porro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada