dissabte, 31 d’octubre de 2009

Menu diari de selecció Novembre 09

MENÚ DE SELECCIÓ (de dilluns a divendres, exepte festius)



Amanida de favetes amb butifarra negra
menta fresca.


Coca dels hostalets amb samfaina i formatge Serrat d’Ovella i amanida.


Crema de trumfes de la Vall amb llardons de la mocada.
----


Galta de porc sense feina amb Naps negres de la Vall.


Melòs de vedella amb salsa de ratafia.


Bacallà amb verduretes i mussolina d’alls.
----


Mató amb gelat de Mel de la Garrotxa..


Broixeta de fruita del temps amb coca de llardons i iogurt de la Fageda.


Petites bogeries volcàniques.


(escollir postres amb plats principals per l’elaboració d’aquests amb la màxima eficàcia)
----
Pa, Aigua i Vi de la casa, café (inclosos)
Preu: 16,90 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada