dijous, 1 de gener de 2009

CARTA POSTRES 2009


Per postres



de classics
-Flam d’Ou o Vainilla.

-Crema Catalana.

-Mel i Mató de vaca-

-Fruits Secs.

-Copa de Nata amb Nous caramelitzades.
de mousses

-Mousse de Llimona amb pessic de xocolata,

-Pastís de Mousse de 3 Xocolates.

-Pastís de Mousse de Vainilla i ratafia de la garrotxa

-Mousse de mel de flors i iogurt de la Fageda amb

cruixent de Fajol.

-Mousse de fruita del bosc i maduixes amb pessic de Fajol

i crema de rovell cremada.

de pastisseria
-Trufes Gelades.

-Tocinets de Cel.

-Rebosteria Variada.

-Profiterols farcits de crema amb xocolata calenta.

de fruita

-Suc de Taronja.

-Maduixes al gust .

-Broqueta de fruites del temps amb xocolata calenta.

-Carpaccio de pinya i crema catalana amb sucre moscovado

cremat.

-Compota de poma al forn i iogurt de la Fageda ,

amb gelat de canyella

-Tatin de poma semi-calenta amb gelat vainilla.

de postres variats

-Bescuit gelat amb xocolata calenta.

-Tarta sacher amb xocolata calenta i sorbet de menta.

-Borratxo de Farro i ratafia de la Garrotxa amb crema

anglesa.
-Coulant xocolata negra amb gelat de coco. (10min. Aprox.)

-Coulant de xocolata blanca amb gelat de regalesia.(10min.Aprox).

-Coulant de dos colors amb gelat depralinée.(10min.Aprox).

-Coulant de xocolata blanca, fajol i praliné amb sopeta de xocolata negra.

Petittes bogeries volcàniques Greda de fajol de la Garrotxa i pinyons.Bombons de xocolata amb ratafia,.Carquinyolis de farro blanc de la Garrotxa.Núvol de Ratafia.


de gelats i sorbets

-Tulipa amb Gelat de Iogurt i Fruites del bosc.

-Tulipa amb Gelat de coco .

-Tulipa amb Gelat de mel .

-Tulipa amb Gelat de canyella .

-Tulipa amb Gelat de praliné .

-Tulipa amb Gelat de vainilla.

-Tulipa amb Gelat de regalessia.

-Tulipa amb sorbet de menta .



de formatges
Degustació de formatges

“Mas Eroles”, formatge elaborat amb llet crua de vaca.

“Mas Farró” Formatge Serrat d’ovella de la Garrotxa amb llet crua i curat.

“Cingles de Berti Llavina” Formatge blau de cabra

“Cendrat del montsec” formatge madurat i elaborat amb llet crua de cabra

de postres gelats

Crocant

pastís al Whisky

Llimona Gelada

Coco Gelat

de cafè

Cafè Irlandès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada