Entrants freds
-Amanida amb Premsat de sardines, pebrot escalivat, fesols
de Santa Pau i olivada.
-Entremés de la Casa amb embotits de la Garrotxa.
-Amanida tébia de formatge de cabra amb vinagreta de fruits secs.
-Amanida tébia de ciurenys (ceps).
-Amanida d’escarola amb bacallà esqueixat, anxoves, tonyina
i salsa romesco.
-Esqueixada de bacallà.
-“Micuit” de fetge gras d’anec amb poma cuita i Ratafia.
-Salmó fumat amb cruixent de Coca dels Hostalets
-Assortit d’embotits Ibèrics.
-Degustació de formatges
“Mas Eroles”, formatge elaborat amb llet crua de vaca.
“Mas Farró” Formatge Serrat d’ovella de la Garrotxa amb llet crua i curat.
“Cingles de Berti Llavina” Formatge blau de cabra.
“Cendrat del montsec” formatge madurat i elaborat amb llet crua de cabra.
Entrants calents
-Escudella de pagès.
-Crema de trumfes del buffet amb escalopa de fetge gras
d'anec.
-Volcanet d’escalivada amb botifarra del perol i salsa de ceps.
-Escalivada d’Hortalisses.
-Fesols de Sant Pau saltejats amb cansalada.
-Fesols de Sant Pau amb botifarra del perol (esparracada)
-Remenat d’ous de pagès, tripa de bacallà i bolets de tardor.
-Patates farcides de la casa.
-Ous a la caputxina.
-Macarrons de la casa.
-Canalons de la casa.
-Tallarines de farina de fajol de la Garrotxa, bolets de tardor,
trompetes de la mort i virutes de fetge gras d’ànec.
-Cargols a l’ adoba
-Calamars a la romana.
Carns
-Pollastre a la brasa
-Conill a la brasa amb allioli.
-Botifarra a la brasa.
-Xai a la brasa.
-Cabrit a la brasa amb picada d’all i julivert
-Bistec de vedella de Girona a la brasa.
-Graellada de carn amb guarnició
-Entrecotte de vedella de Girona a la brasa amb guarnició.
-Filet de vedella de Girona a la brasa amb guarnició.
-a la ratafia, amb salsa de ceps, als 5 pebres
amb salsa de mostasa d’espècies o salsa de formatge blau
-Filet de vedella de Girona a la brasa amb fetge gras d’ànec amb reducció de vinagre de módena
-Pollastre de pagès amb bolets de tardor.
-Ànec de pagès amb peres
-“Magret” d’ànec amb salsa de ratafia.
-Milfullls de vedella i patata del buffet de la Vall d’en Bas
Amb salsa de vi negre i baquetes (rossinyols).
-Senglar estofat amb patates i pastanagues.
de poma al forn i puré de patates kennebeck de la Vall .
-Espatlle de xai amb puré de patates del buffet de la
Vall, ceba cruixent i reducció del seu suc.
Peix
-Calamars a la planxa amb verduretes saltejades.
-Sépia a la planxa amb verduretes saltejades.
-Llom de Bacallà confitat amb oli verge d’oliva extra,
verdures i reducció de vinagre de módena.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada