dimecres, 7 d’abril del 2010

El Restaurant Sant Miquel us invita a descubrir la Garrotxa.

Gaudeix de les visites i excursions guiades a peu pels indrets més interessants de la Garrotxa.

La major part de les visites inclouen recursos per tal de que les famílies amb nens puguin gaudir de les sortides d'una manera amena i divertida.

Descarrega el programa:



VISITES (1h 30 min. aprox.)
Passejant per les Marrades. El camí ral a la Vall d'en Bas
Caminarem per un tram del camí de Sant Jaume seguint les petjades dels nostres avantpassats que anaven de la Garrotxa a Osona passant per la Mina dels Bandolers, les marrades o travessant ponts medievals. Sortida des del pàrquing dels Hostalets d'en Bas. Sortida des de l'aparcament dels Hostalets d'en Bas (mapa).

Olot, pinta bé!
Olot et convida a descobrir les seves obres d’art més emblemàtiques, els edificis modernistes i cases senyorials més singulars, les esglésies i els tresors més preuats amb un recorregut per la ciutat. Sortida des de l’Oficina de Turisme, Olot. Sortida des de l’Oficina de Turisme, Olot (mapa).

El poble de Sant Feliu de Pallerols
Recorre el nucli històric del poble, descobreix els racons més interessants i reconstrueix la seva història. Sortida des de l’Oficina de Turisme, Sant Feliu de Pallerols (mapa).

La vegetació del Parc Nou i de la Moixina
Descobreix les rouredes de roure pènol que encara queden al pla d’Olot: des de la flor més petita fins a arbres centenaris. Sortida des del Museu dels Volcans, Olot (mapa).

Les colades de lava de Sant Joan les Fonts
Descobreix com baixaven les colades de lava per les valls de la Garrotxa i com ara en podem veure tres, una damunt de l’altra. Sortida des de la plaça Major, Sant Joan les Fonts (mapa).

La cinglera basàltica de Castellfollit de la Roca
Vine al poble i impressiona’t amb la cinglera de basalt formada per dues colades de lava. Sortida des de l’aparcament al Km 45,2 de la ctra. de Girona a Olot, cruïlla d’Oix, municipi de Montagut i Oix, sota el nucli de Castellfollit de la Roca (mapa).

Besalú, museu obert
Visita un dels conjunts medievals catalans més singular. El Pont, la Mikwà, les esglésies del Monestir de Sant Pere i de Sant Vicenç... Sortida des de l’Oficina de Turisme, Besalú (mapa).

La reserva natural del volcà del Montsacopa
Puja dalt del volcà, esplèndid mirador de la ciutat d’Olot i de tota la zona volcànica de la Garrotxa. Sortida des de les cartelleres informatives de l’aparcament del cementiri del Montsacopa, Olot (mapa).

El parc de Pedra Tosca
Passeja per un indret on les roques ens expliquen la seva història. Des de l’erupció del volcà del Croscat fins a l’actualitat. Sortida des de l’aparcament del Parc de Pedra Tosca, Codella, les Preses (mapa).

La reserva natural del volcà del Croscat
Vols saber com es va formar en poques setmanes un volcà, ara fa uns 11.000 anys? Sortida des de les cartelleres informatives de l’àrea de Santa Margarida (mapa).

Puig Rodó, mirador dels volcans
Coneix un dels indrets amb una panoràmica més extensa del territori: zona volcànica, Alta Garrotxa, Pirineu i fins i tot el mar. Sortida des de l’Àrea Recreativa de Xenacs, les Preses (mapa).

El romànic de Beuda
Descobreix algunes de les esglésies romàniques que durant l’edat mitjana tenien un paper important en la vida de l’època. Sortida des de l’església de Lligordà, km 2,2 de la carretera de Besalú a Beuda (mapa).

El romànic a la vall de Bianya
Vine a conèixer l’explosió del romànic fent una ruta per algunes de les esglésies de la vall: St. Martí de Capsec, St. Salvador de Bianya, St. Martí de Solamal o Sta. Margarita de Bianya, són veritables testimonis de la vida medieval. Sortida: Llocalou, pàrquing “Espai Jove” (mapa).

Santa Pau, vila medieval
Visita el centre històric de Santa Pau, conjunt històric artístic. El castell medieval, la plaça, magnífic exemple d'arquitectura popular antiga, o els carrerons de la vila envoltats per la muralla, formen una vila medieval de primer ordre. Sortida: Oficina de turisme de Sta. Pau (mapa).

EXCURSIONS (4 h aprox.)
Les gorgues del Brugent i el castell d'Hostoles**
Ascendeix fins al castell d’Hostoles, quarter general de Verntallat i els exèrcits remences i gaudeix de la panoràmica de la vall d’Hostoles. Sortida des del l’aparcament del cementiri de les Planes d’Hostoles
Les llegendes del riu Brugent*
Reviu les històries i llegendes que amaga el riu Brugent. Descobreix els salts d'aigua i els gorgs que acompanyen el riu que s'obre pas entre colades de lava. Sortida des de l'Oficina de Turisme de les Planes d'Hostoles
La ruta dels 10 volcans**
Excursió en la qual veurem els volcans més antics del Parc Natural (700.000 anys) i també els més joves (10.000 anys), colades de lava, boscos i aiguamolls. Sortida des del Museu dels Volcans, Olot (mapa).

Caminant damunt la lava*
Recorregut pel volcà més característic del Parc Natural. Entrarem a dins del seu con, passarem pel seu cràter i ens passejarem per damunt de la seva colada de lava on actualment hi creix la fageda d’en Jordà. Sortida des de les cartelleres informatives de l’àrea de Santa Margarida (mapa).

** Dificultat mitjana
* Dificultat baixa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada